Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Yardım lütfen
Alt 22-03-2011, 13:41   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 meckie is an unknown quantity at this point
Standart Yardım lütfen

Merhabalar ismim kadir boyum 1.70 kilom 70 normalde dansçı olduğum için vücudumun şekli vücut geliştirmeye başlamadan öncede iyi sayılırdı. yaklaşık 1 aydır vücut geliştirme antremanları yapıyorum. aklıma takılan sorum şu ; gittiğim salonda ilk hafta herkese verilen herkesin ilk başladığında yaptığı program verildi . 2. hafta vücuduma bakılıp bi program yazıldı fakat buda ilk verilen programın aynısı sadece çalışma hareketlerinin yerleri değişik . şuan haftada 3 gün çalışıyorum ve 3 günde de aynı programı yapıyorum yani bir gün omuz hareketleri diğer gün karın hareketleri diye ayrılmış bişey yok bu sizce normalmi yada gelişmeme engel olurmu ? teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

Alt 23-03-2011, 09:31   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50 king is on a distinguished road

1 hafta zaten adaptasyon programı için çok az bir süre, en az 1 ay bittiğinde split programa geçmelisin, bu şekilde devam et 1-1,5 ay sonunda değiştirirler.

Alt 03-08-2011, 03:13   #3 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 trapez is an unknown quantity at this point

vücudu hareketlere alıştırıyor hocan veya programı veren her kim ise; evet ilk başladığın süreçte sana direk 3 lü program(göğüs,kol,omuz) şeklinde program verilmez...ters giden birşey yok 1-2 ayı atlattıktan sonra ufaktan başlarsın istediğin hareketlere...

kolay gelsin...

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil