Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Yeni basladim vucut gelistirmeye help
Alt 03-08-2011, 19:03   #1 (permalink)
Y-k
Bodybuilding Member

Y-k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Y-k is an unknown quantity at this point
Standart Yeni basladim vucut gelistirmeye help

Herkese selamlar oncelikle;
Yeni basliyan biri olarak sizin gibi ustatlarimdan bilgi almak istiyorum.
Vucudum vucut gelistirmeye gayet uygun aslinda boy ve vucut olarak....tek sorunum hafif gobek olmasi.bunun icin bol mekik ve kosu yapiorum...
Bunlarin yaninda protein veya kretain Almamin bi faydasi olurmu.???
Simdiden tesekkurler

Alt 03-08-2011, 21:52   #2 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 trapez is an unknown quantity at this point

bu forum çok sakin..dün yazdığım mesajlar olduğu gibi duruyor..ortalama 1-1,5 yıllık içinmdeyim ve halen devam ediyorum kendimce bilgilerimi aktarayım sana;

1-mekik ile göbek eritemessin,kaslarını geliştirirsin ama o kasları göstermek için mutlak suretle cardio+ağırlık çalışman gerekli

2-protein veya kretain..yeni başlayan birine önerilmez...en az 3-4 ayını geride bırakman gerekl..neden 3 vce 4 ay diye öğrenmek istersen..onuda belirtirim..ama bu sürede kullanmana gerek yok paranı çöpe atmış olursun..

saygılar....

Alt 04-08-2011, 00:05   #3 (permalink)
Y-k
Bodybuilding Member

Alıntı:
trapez´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu forum çok sakin..dün yazdığım mesajlar olduğu gibi duruyor..ortalama 1-1,5 yıllık içinmdeyim ve halen devam ediyorum kendimce bilgilerimi aktarayım sana;

1-mekik ile göbek eritemessin,kaslarını geliştirirsin ama o kasları göstermek için mutlak suretle cardio+ağırlık çalışman gerekli

2-protein veya kretain..yeni başlayan birine önerilmez...en az 3-4 ayını geride bırakman gerekl..neden 3 vce 4 ay diye öğrenmek istersen..onuda belirtirim..ama bu sürede kullanmana gerek yok paranı çöpe atmış olursun..

saygılar....
Bilgini paylastigin icin cok tesekkurler.karin kasinin belirgenlesme olayi en zor cikan kas denio dogrumu ...hAni 8 ay icinde belirginlesmeye baslarmi??

Alt 04-08-2011, 00:55   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Alıntı:
Y-k´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilgini paylastigin icin cok tesekkurler.karin kasinin belirgenlesme olayi en zor cikan kas denio dogrumu ...hAni 8 ay icinde belirginlesmeye baslarmi??
yağ seviyen %4-5 arasına inmeyene kadar istediğin gibi 4*4 lük karın kasların ortaya çıkmaz..belki belli olmaya başlar ama tam alamıyla karın kasları için yağ oranın aşşağılarda olması lazım...ben hiç haz almmam o bölgeden..çünkü seninde dediğin gibi çok zordur onları çıkartmak..ama asıl önemli olan ise onları koruyabilmektir...az kaçırırsan yemeğini kaybedersin...

kolay gelsin...

Alt 04-08-2011, 11:27   #5 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50 king is on a distinguished road

Y-K protein ve creatine kas gelişimin için faydalıdır ama kasların özelliklede karın kaslarının görünür alması tamamen vücut yag oranına baglıdır, creatin için çok erken ancak yeterli miktarda protein alamıyorsan protein tozu kullanabilirsin

Trapez forumun çok sakin oldugu doğrudur bunun sebebi uzun bir süredir çökmüş olmasından dolayı bağlantı kurulamıyor olmasıdır bende daha dün tesadüfen tekrar aktif olduğunu farkettim kullanıcıların çoğu bence hala aktif oldugunu bilmiyor

Alt 04-08-2011, 18:15   #6 (permalink)
Y-k
Bodybuilding Member

Alıntı:
king´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Y-K protein ve creatine kas gelişimin için faydalıdır ama kasların özelliklede karın kaslarının görünür alması tamamen vücut yag oranına baglıdır, creatin için çok erken ancak yeterli miktarda protein alamıyorsan protein tozu kullanabilirsin

Trapez forumun çok sakin oldugu doğrudur bunun sebebi uzun bir süredir çökmüş olmasından dolayı bağlantı kurulamıyor olmasıdır bende daha dün tesadüfen tekrar aktif olduğunu farkettim kullanıcıların çoğu bence hala aktif oldugunu bilmiyor
Protein tozlarina baktim 500gr mi 50 tlden baslio bunlarin kullanim sekli illaki ustunde yaziyordur fakat merak ettigim 500 gr protein tozu kac gun surer bitmesi ???
Spordan once ve sonra kullanilio sanirim

Alt 04-08-2011, 22:50   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

antrenman günllerinde idman sonrası 30 grm alman gerkli dersek..haftada 4 gün gidersen..sana yarım kilo protein tozu ortalama 1 ay gider az olur ama fazla olmaz...ben en minum kullanım miktarını söyledim..şayet ben kullanmaya başlarsam o şekilde kullanmayı düşünüyorum...

saygılar...

Alt 04-08-2011, 22:51   #8 (permalink)
Bodybuilding Member

Alıntı:
king´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

anladımking teşekkür ederim..ben burda olucam kısmetse inş :)

Alt 05-08-2011, 11:42   #9 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Alıntı:
trapez´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anladımking teşekkür ederim..ben burda olucam kısmetse inş :)
Ben de market yerine forumu yazınca tesadüfen gördüm, o denli umudumu kesmiştim; bir de mod olacağım düşün yani

Alt 05-08-2011, 18:40   #10 (permalink)
Bodybuilding Member

yazıklar olsun bende modlar nerde diyorum kaç gündür :D

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil