Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

bir yıldır boşa kurek çekmek
Alt 07-09-2011, 09:04   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 black_cold is an unknown quantity at this point
Standart bir yıldır boşa kurek çekmek

herkese merhaba fikrinizi almak için burdayım,bir senedir fitness yapıyorum haftada 4 gun gıdıyorum ama hiç yol kat edemedim nerdeyse ,ne gergin fit bir vucut ne de gelişen kaslar...destekleyici bir urun almıyorum ama spora gitmden 2 saat önce makarna haslayıp içine bir tane tam 3 tane de beyazı olmak uzere 4 yumurta ilave ediyorum ve peynir, yag kullanmıyorum,antremana sabahları gidiyorum saat 11de en fazla bir saat yapıyorum geldikten sonra yarım tavuk yiyorum daha sonraki ögunlerde de yine et tuketiyorum 3 er saat aralıklarla ama hala sonuç alamamak artık hayal kırıklıgına yol açmaya başladı bırakacam sanırım whey bir kere kullandım wheyder ın premıumunu kullandım ama devam etmedim bendeki bu duraklamaının nedenini bilen var mı ,haftaya gögus ve ön kolla baslıyorum,ertesi gun kanat ve arka kol ertesi gun dinlenme sonraki gun omuz ve bacak bir sonraki gun tekrar gogus ve on kol haftasonu da iki gun dinlenme,spor salolunundaki arkadaşımın benle ilgili tespiti agırlık arttırmadan zorlanmadan çalışıyor olmammış ornek veriyorum benchpress i en fazla 65 basıyorum o da 4x10-8-6-4 un son tekrarında kaldırabiliyorum 65 kg ı...

boyum 1.87
kilo 86 ( son iki haftada 2 kilo aldım)

Alt 07-09-2011, 13:02   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50 king is on a distinguished road

arkadasının tesbiti doğrudur birde 2 ayda bir programını ve şiddetini değiştirmelisinki kaslar rutine alışmasın

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil