Mrb yaşım 19 boyum 170cm kilom 49 aşırı derece de zayıflık war bi arkadaş nox3 kullan dedi ama baktım özelliklerine kas büyütme damar açma özelliklerine sahip işime yarıyacağını sanmıorm salona gidicem ama bu vücutla gidilr mi kilo almak için hangi ürünü tavsiye edersiniz ? nox3 işime yarar mı ?
Tecrübeli arkadaşların affına sığınarak yazıyorum. Bol bol yemek ye hatta doysan da zorla kendini, yine ye ve sigara içiyorsan mutlaka ama mutlaka bırak..Göreceksin spor ile birlikte yemen içmen düzenli olduğunda kilonda artış olacak...
yaw cahilliğin bukadarınada pes.Lafım sana degil Tevfik sana nox3'ü tavsiye edene,yapacagın şey spora baslamak ve düzenli beslenmek,sporcu gıdalarınada başlaman için daha erken ancak başlıyacaksanda weight gainer la başlamanı öneririm.
Yaw bende boyum 1.74 kilom 55-56 Yaşım 20 ... Yiyorumda bişey oldugu yok vala doktora gitmeyede cekiniyorum dogrusu bu vücutlada salona gidilmez :) ne yapabiliriz bilmiyorum zamanla olur elbet...
Yaw bende boyum 1.74 kilom 55-56 Yaşım 20 ... Yiyorumda bişey oldugu yok vala doktora gitmeyede cekiniyorum dogrusu bu vücutlada salona gidilmez :) ne yapabiliriz bilmiyorum zamanla olur elbet...
Senle aynı boyda aynı kiloda arkadaşım var birlikte gidiyoruz salona. Salona gitmek için belli bir vücudunun olması gerekmiyorki istediğin vücudu yapmak için gidiyorsun zaten.