Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 26-07-2008, 21:43   #11 (permalink)
APOLLO
Ziyaretçi

evet ben kütle istemiyorum zaten benim boyum 183 kilom 75 civarı ama karın bölgemde biraz yağ var ondan kurtulmak istiyorum sonuçta yoğun protein alırsam ve bunu yakamaz isem bana yağ olarak dönecek yanılıyormuyum soru saçma olabilir ama forma zaten kafadaki soru işaretlerini aydınlatmak ve deneğim sahibi insanlardan faydalanmak için yazıyoruz nedemişler bilgi paylaşıldıkça büyür öyle değilmi arkadaşlar

peki şöyle bir soru daha mekik hariç barfiks dambul vb gibi şeylerde antrenman yapıp karnımdaki yağları yaka bilirmiyim

Konu εг∫¡ŋ tarafından (26-07-2008 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir..

Alt 26-07-2008, 23:00   #12 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 32 GANGSTER is on a distinguished road

mekik neden hariç?o yapılmassa "karnındaki" yağlardan nasıl kurutulacaksın...zaten diyoruz kı bölgesel yag atma pek mumkun değil..eminim karnında varsa diğer bölgelerin de de vardır...

Alt 27-07-2008, 14:12   #13 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Alıntı:
APOLLO´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet ben kütle istemiyorum zaten benim boyum 183 kilom 75 civarı ama karın bölgemde biraz yağ var ondan kurtulmak istiyorum sonuçta yoğun protein alırsam ve bunu yakamaz isem bana yağ olarak dönecek yanılıyormuyum soru saçma olabilir ama forma zaten kafadaki soru işaretlerini aydınlatmak ve deneğim sahibi insanlardan faydalanmak için yazıyoruz nedemişler bilgi paylaşıldıkça büyür öyle değilmi arkadaşlar

peki şöyle bir soru daha mekik hariç barfiks dambul vb gibi şeylerde antrenman yapıp karnımdaki yağları yaka bilirmiyim
Hayır. Kardio çalışmalısın.

Alt 27-07-2008, 15:48   #14 (permalink)
bodycank
Ziyaretçi

Alıntı:
APOLLO´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kilo Almak Istemiyorum Ama Kol Adelelerimin Gelişmesini Istiyorum Nasil Olabilir
kardeş bu mesajı ben yazmadım sen yazmışın! şimdi de dion ben yağdan kurtulmak istiom ALLAH aşkına ya ! bari yazdığınızı unutmayın...

Alt 27-07-2008, 16:34   #15 (permalink)
Bodybuilding Addict

bodycank sakin ol:D

Alt 28-07-2008, 05:55   #16 (permalink)
bodycank
Ziyaretçi

Alıntı:
GANGSTER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bodycank sakin ol:D
Gangster ama mesaj yazacam bu seferde konuyu açan başka bişi yazıyor insan şaşırıyor. napacağını bilmiyor. yorum yazacam bi bakıyorum gene başka bişi yazmış ben napim o zmn...!;)

Alt 28-07-2008, 12:47   #17 (permalink)
Bodybuilding Addict

Anlıyorum dostum:Darkadasın sordugu soruda biraz tuhaf zaten bunu yenı baslamasına ve daha bu spor için yeni biri olmasına baglıyoruz..zamanla herseyi öğğrenir oda ...biz elimizden vgeldiğince aydınlatmalıyız ki..kafasında kı soru işaretleri silinsin:)

benım gibi tüm forumu karıstırırsa böle sorular sormaz..:Dhersey zamanla tabi...öğrenmek ayıp değil bilmemek ayıb...

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil