Alıntı:
pandomin´isimli üyeden Alıntı
Bodycank,Arkadaşın sorusu zaten mantık dışıydı,yani ağırlığını arttırmadan kütle kazanmak.Bununtek bir yolu var oda yazdığım mesajdanda anlaşılacağı gibi, vücut yağ oranında fazlalık varsa diyet yapıp bunlardan kurtulmak ''fazlalık varsa'' yağ olarak kaybettiği kiloyuda BB nin dediği gibi, protein ağırlıklı sıkı bir beslenme ve idmanla kas olarak geri kazanmak.Bunda saçmalık göremedim,ayrıca vücudun tek enerji kaynağı yağ değildir bunu sende biliyorsun.Hala saçmalık varsa kusura bakma benim bildiklerim bukadar buyur aydınlat bizi.
|
yağ ! kas yapmak için gerekli olan bi ana kaynak değil mi ? ben BB yazdıkları için bişi dediğimi hatırlamıyorum.
ben mesajda sadece ve sadece yağdan enerji sağlanır da dediğimi de sanmıyorum. mesajlar biraz dikkatli okunsa yorumlansa daha ii olur..
'yağdan başka kaynak yoktur' gibi bi cümlede kurmadığıma göre karbonhidratta dahil olabilir. bnm demek istediğim şey arkadaş belli ve yeterli oranda vücudunda yağ varsa daha rahat kas yapmaya yönelebilir. çünkü şuan yağlı vüxuda sahip olduundan hazır kaynak var elinde. umarım herkese yeterli açıklma yapmışımdr

;)