Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Kilo Almadan Kas Yapilabilirmi
Alt 24-07-2008, 17:31   #1 (permalink)
APOLLO
Ziyaretçi

Standart Kilo Almadan Kas Yapilabilirmi

Kilo Almak Istemiyorum Ama Kol Adelelerimin Gelişmesini Istiyorum Nasil Olabilir

Alt 24-07-2008, 18:55   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 46 pandomin is on a distinguished road

:D Kardeşim yoktan var etmek biza has bişi değil,yoktan kas yapabilirmisin sence?? HAYIR.
Yağ olarak fazlan varsa diyetle bi 5 kilo aşşağı inip sonrada yavaş yavaş yağsız kas gelişimi yapabilirsin.Beş kilo kas demek sanırım 1-1,5 yıl demek bide bunun diyeti var tabi.

Alt 24-07-2008, 21:26   #3 (permalink)
bodycank
Ziyaretçi

Şu sporu düzgün bilgilenip yapmak gerek bence. Yoksa tutupta saçma fikirler ortaya çıkıyor. Yağ olmadan nasıl kas yapılacak? yağ yokken o enerjiyi nereden sağlayacaksın merak konusu

Alt 25-07-2008, 13:56   #4 (permalink)
APOLLO
Ziyaretçi

karın bölgemde biraz yağ var ondan kurtulup aynı külo sabit kalmak üzere farklı bir bölgede kasa dönebilirmi ne yapalım konunun cahiliyiz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Alt 25-07-2008, 14:38   #5 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Kilom sabit kalsın gibi bir takıntı Vücut Geliştirme'ye uygun değildir.

Pandomin'in dediği gibi önce diyet yapıp 5 kilo verirsin, sonra da protein ağırlıklı bir beslenme ile antrenman yaparsın.

Ama seninkisi yanlış bir mantık.

Alt 25-07-2008, 16:51   #6 (permalink)
Bodybuilding Member

2paccrayzboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 2paccrayzboy is on a distinguished road

Alıntı:
bodycank´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu sporu düzgün bilgilenip yapmak gerek bence. Yoksa tutupta saçma fikirler ortaya çıkıyor. Yağ olmadan nasıl kas yapılacak? yağ yokken o enerjiyi nereden sağlayacaksın merak konusu
Yağ olmadan kas yapılamıyormu.??? Vücut tüm enerjisini yağlardanmı alıyor..??? bencede bilgilenmek gerek KARBONHİDRAT diye bişi var...yağsız kas gelişimi diye bişi var..elbetteki yağda olacak ama vücuda gerektiği kadağ keten balık yağı gibi yağlardan verip diğer yağlar kesebilirsin.

Konu 2paccrayzboy tarafından (25-07-2008 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir..

Alt 25-07-2008, 17:26   #7 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 32 GANGSTER is on a distinguished road

Alıntı:
APOLLO´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
karın bölgemde biraz yağ var ondan kurtulup aynı külo sabit kalmak üzere farklı bir bölgede kasa dönebilirmi ne yapalım konunun cahiliyiz cevaplar için şimdiden teşekkürler

kardesim yağlar kasa dönüşmez...sen önce fazlalıklardan kurtulmalısın...sonra da yavas yavas hacime yönelmeli kas yapmalısın..bu da sabır gerektirir..dengeli beslenmeli iyi dinlenmeli ve düzenli antreman yapmalısın..forumu biraz arastırsan bilgin olur zaten...

Alt 25-07-2008, 18:59   #8 (permalink)
gobbo
Ziyaretçi

bu soruda ki kasıt kilo almadan hacim kazanabilir miyim yoksa kas yapabilirmiyim farkı bence. kilo almadan da kas yapılabilir şöyleki var olan yağlar yakılarak vücut yağ oranı minimuma düşürülür ve hacim kazanmadan vücudun var olan yapısı üzerinden kaslı doku ortaya çıkarılarak parçalı görüntüye sahip ama hacimsiz bir vücut elde edilebilir diye düşünüyorum.

Alt 25-07-2008, 20:33   #9 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 46 pandomin is on a distinguished road

Alıntı:
bodycank´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bodycank,Arkadaşın sorusu zaten mantık dışıydı,yani ağırlığını arttırmadan kütle kazanmak.Bununtek bir yolu var oda yazdığım mesajdanda anlaşılacağı gibi, vücut yağ oranında fazlalık varsa diyet yapıp bunlardan kurtulmak ''fazlalık varsa'' yağ olarak kaybettiği kiloyuda BB nin dediği gibi, protein ağırlıklı sıkı bir beslenme ve idmanla kas olarak geri kazanmak.Bunda saçmalık göremedim,ayrıca vücudun tek enerji kaynağı yağ değildir bunu sende biliyorsun.Hala saçmalık varsa kusura bakma benim bildiklerim bukadar buyur aydınlat bizi.

Alt 26-07-2008, 20:58   #10 (permalink)
bodycank
Ziyaretçi

Alıntı:
pandomin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bodycank,Arkadaşın sorusu zaten mantık dışıydı,yani ağırlığını arttırmadan kütle kazanmak.Bununtek bir yolu var oda yazdığım mesajdanda anlaşılacağı gibi, vücut yağ oranında fazlalık varsa diyet yapıp bunlardan kurtulmak ''fazlalık varsa'' yağ olarak kaybettiği kiloyuda BB nin dediği gibi, protein ağırlıklı sıkı bir beslenme ve idmanla kas olarak geri kazanmak.Bunda saçmalık göremedim,ayrıca vücudun tek enerji kaynağı yağ değildir bunu sende biliyorsun.Hala saçmalık varsa kusura bakma benim bildiklerim bukadar buyur aydınlat bizi.
yağ ! kas yapmak için gerekli olan bi ana kaynak değil mi ? ben BB yazdıkları için bişi dediğimi hatırlamıyorum.
ben mesajda sadece ve sadece yağdan enerji sağlanır da dediğimi de sanmıyorum. mesajlar biraz dikkatli okunsa yorumlansa daha ii olur..
'yağdan başka kaynak yoktur' gibi bi cümlede kurmadığıma göre karbonhidratta dahil olabilir. bnm demek istediğim şey arkadaş belli ve yeterli oranda vücudunda yağ varsa daha rahat kas yapmaya yönelebilir. çünkü şuan yağlı vüxuda sahip olduundan hazır kaynak var elinde. umarım herkese yeterli açıklma yapmışımdr;)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil