Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Kilo Almadan Kas Gelistirme
Alt 24-12-2011, 21:58   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Kangren is an unknown quantity at this point
Icon5 Kilo Almadan Kas Gelistirme

Oncelikle herkeze iyi aksamlar.Birkac konuda yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaslardan biraz yardım istiyorum.Simdiden Tesekkür ederim.Bu spora daha yeni basladım 2 ay gibi kısa bi süre oldu daha 1.70 Boyunda 70 kilo civarında hafif göbekli bir gencim.Oncelikle kilo artışı olmadan sadece şekilli bir vicut sahibi olmak istiyorum.Bütün kaslarımın az miktarda da olsa hiç çalışmadan gözükmesini yani yağ oranını en düşük seviyeye getirerek çogunluğu kasa dönüştürmek istiyorum.Bilgisi olan arkadasların neler yapmam gerektiğini nasıl calısmam gerektiğini(agır kilo cok set,hafif kilo set arası az dinlenme vb.) ve hanki kas guruplarının beraber calıstırılmasının daha faydalı oldugunu(bir gün gidip bir gün dinlenerek 1 gün gögüs-arkakol-karın 2. gün omuz-sırt-önkol-karın çalısıyorum,Bacak hic calısmıyorum yaptıgım is gereği günde 12 saat ayakta duruyorum ve cok yuklenmek ıstemiyorum bacaklarıma).Tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkurler.

Alt 01-01-2012, 19:04   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

sadece beslenmene dikkat ederek düzenli antrenman ile istediğine kavuşabilirsin.öncelikle fazlalık yağlarından kurtul.kas kütlen arttıkça yağ seviyen mecburen düşecek.saf kas kütlesi olarak kilo alırsan istemediğin kilo artışınada maruz kalmazsın.

Alt 19-01-2012, 21:56   #3 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Dynamo is an unknown quantity at this point

Kas olarak kilo alırsan kilolu görünmezsin zaten. Var olan yağ ların gıdıp kaslar gelince kilon sabit kalabilir.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil