Alıntı:
geceler7´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba ben 4 ay oldu başlayalı pazu 40 cm hiç bir besin takviyesi kullanmadım haftada 4 gün çalışıyorum.. 1 gün gögüs pazu.. 2 gün .. kanat arka kol ön kol.. 3 gün. omuz bacak programımda bu.. yani biyerden sonra gerçekten vücudunuzun gelişmesini istiyorsunuz.. genelde sorduğumda amino protein tozu vs. para tuzağı olduğu söyleniyor. boy 1.81 kilom 88 ve karın bölgem hala yağ var ama okadar aşırı değil ama var.. ne kullanmamı önerirsiniz. mesala aminomu protein tozu mu creatinmi ve günlük az çalışma yeterlimi yani 45 dk mesala. fazlanda çalışma uygunmudur? yardımmcı olursanz sevinirim..
|
Geceler merhaba. Başlayalı 4 ay olmus bence acele etme birşey kullanmak için.Zaten bu sporu yaparak vucudun gelişiyor.Benim sana şuanki tavsiyem doğal olarak proteyin al et,süt,balık gibi.Amino asit ve whey para tuzağı değildir güzel ürünlerdir.Zaten en önce bunlar kullanılmaya başlanır.Ama creatin şu an senin için çok erken.Ama dayanamıyorum birşey kullanım dersen benim sana önereceğim whey protein dir. Optimum,Gaspari,Universal... hem içlerinde iyi dercede amimo asitte vardır. Karın bölgene gelince o bende de büyük bir sorun o ancak vücüt yağ oranın azalınca orasıda azalmaya başlıyor