Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

hızlı kilo almam için yardım lütfen
Alt 24-02-2008, 16:32   #1 (permalink)
etecian
Ziyaretçi

Standart hızlı kilo almam için yardım lütfen

slmlar herkese. 178cm ve 57 kilodayım yaşımda 27 ve spor salonuna yeni başladım.hızlı kilo alabilmem için hangi ürünleri önerirsiniz.( ve 2 ay gibi bir zamanda bu kullandığım ürünlerin faydasını görürmüyüm. yani en azından 5-6kilo alabilirmiyim sizce) yardımcı olursanız sevinirim

Alt 25-02-2008, 08:59   #2 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Yeni başlayan biri için ek destek ürünleri önerilimez , yani kısaca başlarda hızlı olan metobolizmanı bunlarla daha da hızlandıramazsın. Uygun bir beslenme programı ayarlanılır ve ideal kiloya ulaşmaya çalışılır. Sağlıklı olan kilo alma şekli de hafta 500-600 gr kadardır.

Alt 25-02-2008, 15:32   #3 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 39 YASINADIN is on a distinguished road

hizli kilo alma hizli kilo verme hizli kas insa etme hizli vucut yapma hizli yaglardan kurtulma, bu hizli kelimesi artik bana cok komik gelmeye basladi cunki bunun bi yolu yok en azindan saglikli olarak bi yolu yok.

kilonun dusuk olmasinin sebebi ,simdiye kadar ki yasantinda herhangi agir fiziksel caba gerektiren bir is yapmamis olman ve yeteri kadar beslenmemis olman, yeteri kadar beslenmemenin sebebi de vucudun buna ihtiyac duymamasindan kaynaklaniyor,
spora basladigin zaman otomatikman vucut yorulucak vucut yorulunca bidahaki fiziksel aktivitede tekrar yorulmamak icin kas insa etme mekanizmasi devreye giricek bu devreye girdiginde dogal olarak daha cok beslenmeye ihtiyac duycaksin, daha cok beslenincede kas olarak kilo almaya basliycaksin, bunun normal ve saglikli yolu budur.

eger sagliksiz olarak kilo almak istiyorsan bu cok basit
gunde 2 ekmegin arasina 1 paket margarini eritip sur ye bol bol tatli ye sekerpare baklava kunefe ,etin yagli kisimlarini ye iskenderine 3 kat bol tereyagi doktur ,bol bol hamburger tavsiye ediyorum ogunleirnde sagliksiz olan ne varsa ye cips kola bunlari yedikten sonra da uyu , 2 ay sonra 10 kilo alirsin ...

Konu YASINADIN tarafından (25-02-2008 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir..

Alt 25-02-2008, 17:05   #4 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 46 pandomin is on a distinguished road

YASINADIN,abi sakin ol:D:D:D

Alt 25-02-2008, 17:15   #5 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 39 YASINADIN is on a distinguished road

pandomin 5.5 senedir gittigim salonda bi nevi 3. hoca oldum artik, yeni gelen arkadaslar bole sorular sordugunda aynı bu siddette cevap veriyorum,

yeni spora basliycak birinin aceleci davranmasi herseyin bi an once olmasini istemesi bi cok yanlisida beraberinde getiriyor ,gercekleri bilmeden bu spora baslamanin hic bi getirisi olamaz tam aksine bir seyleri hizli yapma hevesiyle bilincsiz yapilan bi cok seyin ne gibi saglik sorunlarina yol actigini artik hepimiz biliyoruz,nedense kimse sporu hayatina olene kadar sokmayı dusunmuyor, o anda o dakkada tek dusundugu sey ben en kisa zamanda nasil oyle bi goruntuye ulasirim, o goruntuye ulastikdan sonrasini kimse dusunmuyor, asil yanlislarda burda basliyor zaten,insanin yaratilisinda biseyleri kolay yoldan yapma icgudusu fazlasiyla mevcut ne yazikki oyuzden en basta uyarmak bence en mantıklısı . benim kendi dahiliye doktorum var soylediklerini bilseniz hic biriniz yan urun kullanmazsiniz ...

Konu YASINADIN tarafından (25-02-2008 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir..

Alt 26-02-2008, 13:03   #6 (permalink)
etecian
Ziyaretçi

spora basladigin zaman otomatikman vucut yorulucak vucut yorulunca bidahaki fiziksel aktivitede tekrar yorulmamak icin kas insa etme mekanizmasi devreye giricek bu devreye girdiginde dogal olarak daha cok beslenmeye ihtiyac duycaksin, daha cok beslenincede kas olarak kilo almaya basliycaksin, bunun normal ve saglikli yolu budur....

yukarıdakini aynen uygulamaya başladım bile. :)

ilginiz için hepinize teşekkür ederim.

Alt 26-02-2008, 16:23   #7 (permalink)
bruce lee
Ziyaretçi

abi sağlığını önemsemiyosan en hızlı kilo almanın yolu dengesiz beslen bu kadar

Alt 20-04-2008, 13:20   #8 (permalink)
leo_1
Ziyaretçi

kas yaparak kilo alırken yanaklarda dolar mı onu soralım bide...

Alt 20-04-2008, 15:45   #9 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 47 Azazel is on a distinguished road

Benimkiler doldu.

Alt 21-04-2008, 15:47   #10 (permalink)
leo_1
Ziyaretçi

ben 21 yaşındayım hep aynı kilodayım yıllardır...ağırlık çalışarak kilo alabilirmiyim ondan bile emin değilim artık

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil